Allen & Heath Xone DB4

Allen & Heath Xone DB4 kopen
€ 1.975*
incl. BTW
Voorradig!
Allen & Heath Xone DB4


 
*Elders goedkoper gezien? Bel ons (023-5749408) voor een nog beter aanbod!
De goedkoopste Allen & Heath Xone DB4 koop je natuurlijk via ToneControl.nl

De Allen & Heath Xone: DB4 is een 4-kanaals volledig digitaal gestuurd DJ mixer/MIDI controller combinatie. De Allen & Heath beschikt over een geweldige geluidskwaliteit en ingebouwde geluidskaart zodat deze mixer direct binnen DJ software zoals Native Instruments Traktor gebruikt kan worden. Natuurlijk heeft de Xone DB 4 alle basisfuncties die we van een DJ mixer verwachten; 3-bands EQ, een regelbare microfoon input, VU's in de kanaalstrips en een effectensectie.

De effectensectie op de Xone DB4 is echter kenmerkend. De volledige Quad FX Core DSP effectenmodule geeft de gebruiker toegang tot de meest uiteenlopende effecten. De DB4 heeft een effectstrip per kanaal en daarnaast ook nog eens twee legendarische XONE filters.

Meer informatie over de Allen & Heath Xone DB4 Allen & Heath Xone DB4

De DB4 is volledig naar de eigen smaak aan te passen. Draai je liever met een filter dan met normale EQ's? Dan kan je de equalizers gewoon switchen. Elk kanaal beschikt ook over een looper/roll functie zodat je leuke toevoegingen kan doen aan je DJ mix. Zo wordt je deze niet saai en eentonig. Natuurlijk beschikt ook deze Allen & Heath mixer weer over de perfecte sound die we van dit merk gewend zijn. Warm en vriendelijk geluid; een ware verwennerij voor de oren.

De Xone DB4 past perfect tussen een set Allen & Heath Xone K2 MIDI controllers

Uiteraard verkopen wij ook accessoires voor de Xone DB-4 zoals bijvoorbeeld stofkappen, flightcases, flightbags, USB kabels en dergelijken.

Belangrijke voordelen van de Allen & Heath Xone DB4

  • Ingebouwde 24-bit/96kHz geluidskaart
  • 2x XONE filter
  • Effectenmodule per kanaal
  • Looper functie per kanaal
  • Hoge kwaliteits audio output

Meer informatie over de Allen & Heath Xone DB4 Allen & Heath Xone DB4 kopen